cro eng
Bez obzira da li mislili da nešto možete ili da nešto ne možete, u oba slučaja ste u potpunosti u pravu.

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Mirjana Tomašković, osnivač i direktor FI management d.o.o., svoje poslovno iskustvo je stekla na brojnim projektima poslovnog savjetovanja i korporativnog restrukturiranja, upravljanja funkcijama financija, računovodstva i kontrolinga, te sudjelovanjem u upravljanju nekoliko društava kao uprava ili nadzorni odbor.

Karijeru je započela 1996. na tržištu kapitala, gdje je do 2004. radila na poslovima burzovnog posredovanja, investicijskog savjetovanja, korporativnih aktivnosti izdavanja vrijednosnih papira i preuzimanja, te projektima privatizacije i restrukturiranja.

U razdoblju od 2004. do 2008. radila je u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. gdje je kao voditelj Korporativnih financija koordinirala investicijama hrvatskih i stranih kompanija u RH.

Od 2008. godine iz financijskog prelazi u realni sektor, u društvo Dioki Organska petrokemija d.d., u tom trenutku jednog od vodećih hrvatskih izvoznika. U Diokiju preuzima koordinaciju aktivnosti vezanih uz financiranje svih segmenata Dioki Grupe, najprije kao savjetnica uprave, a kasnije kao direktor financija. Slijedom nepovoljnih ekonomskih okolnosti u kojima je poslovala Dioki Grupa, intenzivno je bila uključena u procese restrukturiranja i sve ostale aktivnosti vezane uz mogućnosti nastavka poslovanja povezanih društava Dioki Grupe.

Video