cro eng
Hvala za pohvale i suradnju!

Preporuke

 • Mirjana Tomašković je došla u Bodega grupaciju na mjesto financijskog direktora u jesen 2016.g.

  U dvije godine koliko je bila kod nas dala je izniman doprinos povećanju učinkovitosti i kvaliteti našeg svakodnevnog poslovanja.

  Za nju bez problema mogu reći da je jedna od profesionalaca u svom poslu, kod kojih osjetite da joj je posao užitak.

  Krasi je iznimno znanje, profesionalnost, odgovornost i predanost radu.

  Još uvijek joj se obratimo za savjet i stručno mišljenje i definitivno mogu reći da je timski igrač u koju se uvijek možete pouzdati.

  Dalibor Janeš, član društva, La Bodega Mediterana d.o.o.
 • S Mirjanom Tomašković sam imao prilike raditi prije i za vrijeme mog profesionalnog angažmana u Upravi Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Zagreb. Kroz razdoblje od 4 godine koliko je radila za banku, Mirjana je odgovorno i profesionalno izvršavala svoje dužnosti na raznim upravljačkim pozicijama u banci i u povezanim društvima. 

  Za to vrijeme Mirjana je pokazala izvrsne pregovaračke, analitičke i managerske sposobnosti, bez obzira da li se radilo o vođenju projekata ili organiziranju tima suradnika. Odgovornost, fokusiranost i osjećaj za detalje su osobine koje su odlučujuće utjecale na kvalitetan završetak planiranih aktivnosti u zadanim rokovima. Praćeno pozitivnom energijom i osmjehom, posao je sebi i svojim suradnicima pretvarala u zadovoljstvo. 

  Siguran sam da će svojim osjećajem za suradnike i okolinu, radnom etikom i  kreativnošću doprinijeti razvoju poslovne kulture i uspješnom ostvarivanju poslovnih ciljeva svojih klijenata.

  Krešimir Starčević, Stariji izvršni direktor korporativnih Pravnih poslova, korporativnih Investicija i investicijskog održavanja, Atlantic Grupa