cro eng
Hvala za pohvale i suradnju!

Preporuke

 • Herewith I confirm the high efficiency of FI management and Mrs. Tomašković, professionalism and very high personal involvement in all the financial and operational issues connected with our business relations.

  Mariusz Oprawka, Procurement Specialist, Basell Orlen Polyolefins Sp. z o.o., Plock, Poland
 • FI management sam u proljeće 2014. godine, na preporuku osobe kojoj vjerujem, angažirao za vođenje financijskih poslova u društvu ITAL-Opremanje d.o.o.

  Na početku sam bio malo zatečen dubinom promjena koje su od tada uvedene u svakodnevne poslovne aktivnosti, kao i sveobuhvatnim i cjelovitim pristupom kako financijama tako i poslovnim procesima društva. S punim povjerenjem podržao sam predložene promjene, koje su nakon kratkog razdoblja prilagodbe rezultirale sve višom razinom raspoloživosti točnih, pouzdanih i pravovremenih podataka.

  Sada više ne trebam gubiti vrijeme na administrativno-financijska pitanja, a svoju poduzetničku energiju, kreativnost i koncentraciju mogu zajedno sa suradnicima u potpunosti usmjeriti na klijente, tržište i daljnji razvoj ITAL-Opremanja.

  Igor Šuper, direktor i vlasnik, ITAL-Opremanje d.o.o.
 • Naš posao funkcionira kroz dvije tvrtke i tijekom izrade završnog računa zapali smo u poteškoće. Preko preporuke smo došli do tvrtke FI management i gđe Tomašković, koja je odmah našla vremena priskočiti u pomoć. Nakon svega tri radna sastanka i nekoliko telefonski razgovora problem je bio riješen i posao smo završili na najbolji mogući načina za naše tvrtke.

  Nakon toga, u nekoliko navrata smo samo telefonski kontaktirali gđu Tomašković za neke informacije i instrukcije, što je ona bila spremna odmah dati i na taj način pomoći. Veliko hvala gđi Tomašković i njenom timu, svakako bi ih preporučili dalje.

  Karmen Pavlić, osnivač i vlasnik, Dječji vrtići Čarobna šuma i Didi
 • Gđa Mirjana  Tomašković nam je kao financijski direktor tijekom zahtjevnog razdoblja poslovanja Obonjan rivijere bila oslonac i od neprocjenjive pomoći, i to ne samo u okviru njenih ovlaštenja već i šire.

  Bez nje bi odvijanje poslovnih procesa društva i obavljanje moje funkcije člana Uprave meni osobno bilo nezamislivo.

  Osobito bih istaknuo njezin angažman u radu sa dobavljačima i manageriranjem plaćanja.

  Hugo Baus, član Uprave, Obonjan rivijera d.d.
 • Mirjana Tomašković je više od pet godina bila moja bliska suradnica u mojem svojstvu člana Uprave i kasnije Predsjednika Uprave i to u razdoblju koje je bilo izuzetno teško za Dioki Grupu. Izazovi s kojima smo se suočavali bili su veliki i iscrpljujući, a vođenje društva bez kvalitetne podrške suradnika, koji su spremni i sposobni suočiti se s kompleksnim zadacima, bilo bi nemoguće.

  Mirjanina energija, profesionalnost, posvećenost poslu i zajedničkom cilju, oko za detalje uz istovremenu širinu u razumijevanju svih aspekata problematike bili su pritom od neprocjenjive važnosti kako za društvo tako i za mene osobno.  

  Leo Dolezil, član Nadzornog odbora, DINA-Petrokemija d.d.